Voor de jongeren

Worstel jij met jezelf? Met hersenspinsels en gevoelens waarvoor jij je schaamt? Die je niet durft te delen uit angst dat mensen je raar vinden?
Of heb je een groot verdriet te dragen? Sta je hierin alleen? Is je wereldbeeld aan diggelen door moeilijke gebeurtenissen in je jeugd? Krijg je het zelf niet goed meer op de rit van binnen en van buiten?
Voel jij je anders dan anderen? Of zie en weet je dingen die je verwarren? Zijn er mensen die je naar behandelen en voel je je hulpeloos en niet bij machte iets aan de je situatie te doen?Of maak je steeds verkeerde keuzes waardoor je het gevoel hebt dat je van jezelf verwijderd raakt?
Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt en ervaar je veel conflicten? Dan mag je bij mij aankloppen..

Niets van het bovenstaande is mij vreemd

namelijk. Vanuit een grote compassie en inlevingsvermogen ben ik in staat jou te horen en te zien. Alles wat wij bespreken, blijft tussen ons. Alleen wanneer jij het aangeeft dat het van belang is dat het gedeeld wordt met je ouder/ouders, zal dit gebeuren. Wanneer je op jonge leeftijd voor grote uitdagingen komt te staan, kan dat erg zwaar zijn. Toch is het een ultieme uitnodiging om al op jonge leeftijd in je kracht te komen en zul je uiteindelijk tot een sterkere, bewustere volwassene groeien.
Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht met een hulpvraag. Op het moment dat de hulpvraag komt zal ik tijdens de eerste kennismaking (meestal telefonisch) zoveel mogelijk informatie verzamelen om een goed beeld te kunnen krijgen van de (probleem)situatie en de mogelijkheden.

INTAKEGESPREK

Daarna volgt er een intakegesprek in mijn praktijk.
Als er voldoende wederzijds vertrouwen is voor een coachtraject kunnen we aan de slag gaan.